Κοινωνικός τουρισμός

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσήλθατε

Είναι δεδομένο ότι ο ελληνικός λαός στη σύγχρονη εποχή αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Κινούμενο σε αυτό το πλαίσιο το Leonidas Apartments σέβεται τις ιδιαίτερες ανάγκες του και συγκαταλέγεται στον κατάλογο των  καταλυμάτων που είναι συμβεβλημένα με  τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, του ΟΑΕΔ και του ΟΠΕΚΑ (ΟΓΑ), και που προσφέρουν  καταλύματα στους δικαιούχους.

Το κατάλυμα μας βρίσκεται στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, στη Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής. Θα ήταν μεγάλη χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να περάσετε διακοπές που θα σας μείνουν αξιομνημόνευτες.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 26 μοντέρνα και ανακαινισμένα διαμερίσματα , εκ των οποίων πολλά με θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα,  όπου εσείς και η οικογένειά σας έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Υπάρχει, επίσης, σνακ-μπαρ δίπλα στην πισίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ελαφριά γεύματα, τον καφέ σας τις πρωινές ώρες και το ποτό σας το βράδυ. Η παραλία του οικισμού απέχει μόλις 50 μέτρα από τις υποδομές μας.
Ακόμη, αξίζει να επισημανθεί ότι διαθέτουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης για το όχημά σας.
Το προσωπικό μας καθημερινά φροντίζει για την όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό που ενδεχομένως έχετε.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τα προγράμματα του κοινωνικού τουρισμού και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Θα θέλαμε, όμως, κι εσείς να είστε ενημερωμένοι για τα βήματα που απαιτούνται.
Είναι σημαντικό και απαραίτητο να διαθέτετε όλα τα έγγραφα μαζί σας και φωτοτυπημένα και να έχετε ακολουθήσει επακριβώς τη διαδικασία που ορίζει ο οργανισμός στον οποίο συγκαταλέγεστε!
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σε περίπτωση λάθους το ξενοδοχείο μας δε φέρει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να γίνει άφιξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Για την κράτησή σας με κοινωνικό τουρισμό .
* Μετά  την επικοινωνία μαζί μας για την κράτησή σας μέσω επιδοτούμενου κρατικού προγράμματος, για να οριστικοποιηθεί, θα χρειαστεί απαραιτήτως, ο δικαιούχος,
να κάνει κατάθεση το ποσό συμμέτοχης ανά άτομο που ορίζει ο φορέας.
1 ευρώ για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ή 4 ευρώ μέσω του προγράμματος ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ. *Το ποσό αυτό αφορά στη διαμονή σας. + το Φ.Δ 0.5Ευρω /ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, και
στις παρατηρήσεις να αναγράφεται τηλέφωνο, ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Για την κράτησή σας με κοινωνικό τουρισμό

* Μετά  την επικοινωνία μαζί μας για την κράτησή σας μέσω επιδοτούμενου κρατικού προγράμματος, για να οριστικοποιηθεί, θα χρειαστεί απαραιτήτως, ο δικαιούχος, να κάνει κατάθεση το ποσό συμμέτοχης ανά άτομο που ορίζει ο φορέας.

1 ευρώ για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ή 4 ευρώ μέσω του προγράμματος ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ. *Το ποσό αυτό αφορά στη διαμονή σας. + το Φ.Δ 0.5Ευρω /ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, και
στις παρατηρήσεις να αναγράφεται τηλέφωνο, ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

– Internet banking σε Eθνική Tράπεζα ή Alpha bank
– ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΛΤΑ (μέσω ταχυδρομικής επιταγής)

***ΑΤΜ (οι καταθέσεις μέσω ATM θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με το κατάλυμα λόγω αδυναμίας του συστήματος να καταχωρήσει στοιχεία του αποστολέα).

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ” του ΟΑΕΔ.

  • Αφίξεις μετά τις 15:00 και αναχωρήσεις μέχρι τις 11:00
  • Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη υποχρεούνται κατά την άφιξη στο τουριστικό κατάλυμα να προσκομίσουν στον πάροχο φωτοτυπία της ταυτότητας τους και τις δύο όψεις με εμφανή τα στοιχεία και τη φωτογραφία. Οποία μέλη ή ανήλικα τεκνά δεν έχουν ταυτότητα μπορούν να προσκομίσουν φωτοτυπία διαβατήριου ή φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας (τη σελίδα με τη φωτογραφία). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει φωτογραφία θα εκτυπώσετε μέσω Gov.gr βεβαίωση ΑΜΚΑ του παιδιού, ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έχει QR CODE πάνω, διαφορετικά εάν δεν έχει θα πάτε ΚΕΠ με το βιβλιάριο του παιδιού, το ίδιο το παιδί και με φωτογραφίες του παιδιού και θα σας εκδώσουν μια ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, θα φέρετε αντίγραφο αυτού!!
  • Όποιος δεν έχει ταυτότητα και έχει διαβατήριο θα προσκομίσει φωτοτυπία το διαβατήριο μαζί με την άδεια παραμονής στην ίδια σελίδα.
  • Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).
  • Τα φωτοαντίγραφα των εγγράφων ταυτοπροσωπίας τηρούνται στο αρχείο του παρόχου στον φάκελο του προγράμματος μέχρι την αποπληρωμή του, ώστε να είναι στη διάθεση των ελεγκτών υπαλλήλων της Δ.ΥΠ.Α. στο πλαίσιο των ελέγχων.

Για αφίξεις μέσω “Κοινωνικού τουρισμού” του ΛΑΕ ΟΠΕΚΑ.

  • Αφίξεις μετά τις 15:00 και αναχωρήσεις μέχρι τις 11:00
  • Το Voucher (βάουτσερ) θεωρημένο και υπογεγραμμένο από Κ.Ε.Π. της περιοχής σας. ) Προσοχή! Βεβαιωθείτε ότι ισχύει για τις ημερομηνίες της κράτησης σας.
  • Στην άφιξη σας θα χρειαστεί φωτοτυπία της ταυτότητας σας και τις δύο όψεις με εμφανή τα στοιχεία και τη φωτογραφία από όλους του δικαιούχους και τους ωφελούμενους. Όποια μέλη δεν έχουν ταυτότητα θα προσκομίσουν φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας (τη σελίδα με τη φωτογραφία).
  • Όποιος δεν έχει ταυτότητα και έχει διαβατήριο θα προσκομίσει φωτοτυπία το διαβατήριο μαζί με την άδεια παραμονής στην ίδια σελίδα.
  • Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση ΑΜΚΑ) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου (ΑΜ) ΟΓΑ.

Για περαιτέρω πληροφορίες, ανατρέξτε στο site του ΟΑΕΔ/ΛΑΕ ΟΠΕΚΑ.