Κοινωνικός τουρισμός

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσήλθατε

Είναι δεδομένο ότι ο ελληνικός λαός στη σύγχρονη εποχή αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Κινούμενο σε αυτό το πλαίσιο το Leonidas Apartments σέβεται τις ιδιαίτερες ανάγκες του και συγκαταλέγεται στον κατάλογο των  καταλυμάτων που είναι συμβεβλημένα με  τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, του ΟΑΕΔ και του ΟΠΕΚΑ (ΟΓΑ), και που προσφέρουν  καταλύματα στους δικαιούχους.

Το κατάλυμα μας βρίσκεται στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, στη Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής. Θα ήταν μεγάλη χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να περάσετε διακοπές που θα σας μείνουν αξιομνημόνευτες.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 26 μοντέρνα και ανακαινισμένα διαμερίσματα , εκ των οποίων πολλά με θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα,  όπου εσείς και η οικογένειά σας έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Υπάρχει, επίσης, σνακ-μπαρ δίπλα στην πισίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ελαφριά γεύματα, τον καφέ σας τις πρωινές ώρες και το ποτό σας το βράδυ. Η παραλία του οικισμού απέχει μόλις 50 μέτρα από τις υποδομές μας.
Ακόμη, αξίζει να επισημανθεί ότι διαθέτουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης για το όχημά σας.
Το προσωπικό μας καθημερινά φροντίζει για την όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό που ενδεχομένως έχετε.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τα προγράμματα του κοινωνικού τουρισμού και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Θα θέλαμε, όμως, κι εσείς να είστε ενημερωμένοι για τα βήματα που απαιτούνται.
Είναι σημαντικό και απαραίτητο να διαθέτετε όλα τα έγγραφα μαζί σας και φωτοτυπημένα και να έχετε ακολουθήσει επακριβώς τη διαδικασία που ορίζει ο οργανισμός στον οποίο συγκαταλέγεστε!
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σε περίπτωση λάθους το ξενοδοχείο μας δε φέρει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να γίνει άφιξη.

Για την κράτησή σας με κοινωνικό τουρισμό

Για να οριστικοποιηθεί η κρατηση σας μέσω επιδοτούμενου κρατικού προγράμματος, κατα την επικοινωνία σας μαζί μας , θα χρειαστειτε το ΑΦΜ του δικαιουχου και τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΟΛΩΝ των δικαιουχων και των ωφελούμενων.

Ο δικαιούχος θα χρειαστει απαραιτήτως να καταθέσει το ποσό συμμετοχής ανά άτομο που ορίζει ο φορέας. 1 ευρώ για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ή 4 ευρώ μέσω του προγράμματος ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ ανα ατομο χωρις πρωινο + Φόρος τέλους περιβάλλοντος 1.5€ /ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ .

*Το ποσό αυτό αφορά στη διαμονή σας.
Στις παρατηρήσεις να αναγράφεται τηλέφωνο, ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

– Internet banking σε Eθνική Tράπεζα ή Alpha bank
– ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΛΤΑ (μέσω ταχυδρομικής επιταγής)

***ΑΤΜ (οι καταθέσεις μέσω ATM θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με το κατάλυμα λόγω αδυναμίας του συστήματος να καταχωρήσει στοιχεία του αποστολέα).

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ” του ΟΑΕΔ.

Αφίξεις μετά τις 15:00 και αναχωρήσεις μέχρι τις 11:00 και θα χρειαστείτε τα απαραίτητα έγγραφα για όλα τα μέλη.

  1. Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη υποχρεούνται, κατά την άφιξη στο τουριστικό κατάλυμα, να προσκομίσουν στον πάροχο φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και τις δύο όψεις με εμφανή τα στοιχεία και τη φωτογραφία.
  2. Όποιος δεν έχει ταυτότητα αλλα εχει διαβατηριο, θα προσκομίσει φωτοτυπία του διαβατηρίου μαζί με την άδεια παραμονής στην ίδια σελίδα.

Για τα ανήλικα τέκνα που δεν έχουν ταυτότητα ή διαβατήριο θα χρειαστει να προσκομίσετε φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας (τη σελίδα με τη φωτογραφία). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει φωτογραφία, θα χρειαστει βεβαίωση ΑΜΚΑ του παιδιου με σφραγίδα μεσω του ΚΕΠ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα φωτοαντίγραφα των εγγράφων ταυτοπροσωπίας τηρούνται στο αρχείο του παρόχου στον φάκελο του προγράμματος μέχρι την αποπληρωμή του και για 10 ετη, ώστε να είναι στη διάθεση των ελεγκτών υπαλλήλων της Δ.ΥΠ.Α. στο πλαίσιο των ελέγχων.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ

Για αφίξεις μέσω “Κοινωνικού τουρισμού” του ΛΑΕ ΟΠΕΚΑ.

  • Αφίξεις μετά τις 15:00 και αναχωρήσεις μέχρι τις 11:00
  • Το Voucher (βάουτσερ) θεωρημένο και υπογεγραμμένο από Κ.Ε.Π. της περιοχής σας. ) Προσοχή! Βεβαιωθείτε ότι ισχύει για τις ημερομηνίες της κράτησης σας.
  • Στην άφιξη σας θα χρειαστεί φωτοτυπία της ταυτότητας σας και τις δύο όψεις με εμφανή τα στοιχεία και τη φωτογραφία από όλους του δικαιούχους και τους ωφελούμενους. Όποια μέλη δεν έχουν ταυτότητα θα προσκομίσουν φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας (τη σελίδα με τη φωτογραφία).
  • Όποιος δεν έχει ταυτότητα και έχει διαβατήριο θα προσκομίσει φωτοτυπία το διαβατήριο μαζί με την άδεια παραμονής στην ίδια σελίδα.
  • Τα ΑΜΚΑ ολων των μελών τους

 


Για περαιτέρω πληροφορίες, ανατρέξτε στο site του ΟΑΕΔ/ΛΑΕ ΟΠΕΚΑ.